Rakennamme ja asennamme terassit ja laiturit

Suunnittelemme ja toteutamme tasot yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa

Onko mökkilaiturisi lahoamispisteessä vai haluaisitko pihallesi tilavan ja viihtyisän terassin, jolla grillaus- ja juhlahetket onnistuisivat kesäiltoina?

Kirvestyö Seppälä tarjoaa asiantuntemuksensa ja osaamisensa terassi- ja laiturirakenteiden suunnitteluun. Toteutamme terassirakenteet ja kiinteät ja kelluvat laiturit Turun ympäristössä ja Lounaissaaristosssa.

Terassit ideoimme yhdessä asiakkaamme kanssa

Valitsemme monipuolisten vaihtoehtojen pohjalta mahdollisimman järkevän ja kustannuksellisesti tehokkaan tavan toteuttaa rakennustyöt asiakaskohteissamme. Halutessanne voimme tehdä urakkatarjouksen sisältäen materiaalit tai pelkän työn. Terassi on mahdollista teettää myös kauttamme myös tuntityönä.

Terassit on mahdollista toteuttaa joko puusta, kivestä tai näiden yhdistelmänä. Asiakkaan toiveiden mukaan voimme rakentaa terassille katoksen tai vaikkapa kaiteet.

Puulaiturit, betonilaiturit ja metallilaiturit asennamme ammattitaidolla

Rakennamme laitureita kaikenlaisiin tarpeisiin niin yrityksille, yksityisasiakkaille kuin julkiselle puolelle yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Asennamme laiturit aina suunnitelmia tarkasti noudattaen ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Laiturin sijainti vaikuttaa rakentamiseen ja rakennusmateriaaleihin. Merellä olosuhteet ovat usein vaativammat kuin savipohjaisissa järvissä. Myös paikan suojaisuus vaikuttaa vaatimuksiin, jotka laiturin on täytettävä.

Käytämme laiturien materiaaleina puuta, betonia tai metallia kohteen vaatimuksien ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tai jätä tarjouspyyntö!