Huopakatto on kevyt ja hiljainen vesikate

Asennamme nykyaikaiset kumibitumikatot kaikille rakennustyypeille

Kevyt ja sateella hiljainen huopakatto toimii niin monimuotoisilla arvokatoilla, erämaan autiotuvilla kuin omakotitalojenkin katoilla. Se on toimiva ratkaisu myös hyvin loiviin kattoihin, joita aikaisemmin kutsuttiin tasakatoiksi.

Kirvestyö Seppälän kokeneet ja luotettavat ammattiasentajat asentavat huopakatot nopealla aikataululla kaikkiin kattotyyppeihin Turun talousalueella.

Huopakatto kehittyy ja monipuolistuu

Huopakatteet ovat kehittyneet huimasti viimeisten vuosikymmenten aikana. Nykyaikainen huopakatto kestää Suomen ankarassa ilmastossakin ainakin 40 vuotta.

Materiaalivalmistajat ovat kehittäneet kumibitumia erityisesti siltakansien ja pihakansien vaativien vedeneristystöiden tarpeisiin. Teknologian kehittymisestä hyötyvät myös kaikki huopakattojen omistajat.

Nykyaikainen kumibitumia sisältävä bitumikermi on luja ja tarttuu kiinnitettävään pintaan nopeasti ja tiukasti. Se pysyy kuosissaan ja joustaa lämpötilan ja sään vaihteluissa. Sen erinomaisia ominaisuuksia ovat kosteuden eristyskyky, kemiallinen kestävyys ja myrkyttömyys.

Mikäli olet aikeissa vaihtaa kattosi huopakatteeseen, ota yhteyttä meihin! Asenamme kattoturvatuotteet myös huopakatoille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tai jätä tarjouspyyntö!